Servantskap trend MIE 100

Opprinnelig pris var: 12 900 kr.Nåværende pris er: 9 675 kr.

100x46x57cm varm beige lakk

Produktnummer: 116846 Kategori:

Hva er MIE TREND?
Drømmer du om et stilfullt og trendy bad som står i stil til interiørmagasinenes forsider? Da bør du ta en titt på vår nyeste lansering: MIE TREND. Dette er en kolleksjon i Limited Edition, som er utviklet for å imøtegå de siste trendene innen bolig og interiør. Med et baderomsmøbel fra MIE TREND, vil du til enhver tid finne utvalgte farger og utførelser i et begrenset opplag.

MIE TREND Varm beige kommer med slette fronter og valgfrie håndtak. Frontene kan enkelt byttes ut om man på et senere tidspunkt skulle ønske seg en annen farge.  Baderomsmøbelet er i størrelse fra 60 centimeter til 180 centimeter, og man kan også bestille høyskap.

Pris er uten håndtak, prisen vil variere ettersom hvilket type håndtak du velger.   

MIE serien er et baderomsmøbel med mange valgmuligheter. Serien kommer i forskjellige størrelser, farger og med forskjellige type håndtak. Dette gir deg muligheten til bygge ditt helt unike baderomsmøbel.

Det er solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping som sørger for at man kjenner kvaliteten. Funksjonelle løsninger som C-utsparring for vannlås og mulighet for stikkontakt i skuff. Møblene er sammensatt av komponenter av høyeste kvalitet og har en enkel og smart montering.

Pakken inneholder:

  • MIE skrog, sidepanel og fronter

OBS: Servant, servantbatteri og håndtak følger ikke med og må bestilles utenom

Vekt 30 kg