FRØYA badekar, svart, Interform

21 990 kr

Frøya badekar er et frittstående badekar i akryl med panel i svart utførelse. Et pent frittstående badekar med ovale former.

Produktnummer: 60041 Kategori: Stikkord: , , , , ,

Frøya badekar er et frittstående badekar i akryl med panel i svart utførelse. Et pent frittstående badekar med ovale former. Produsert i helstøpt kvalitetsakryl, leveres med klikkventil og justerbare ben.

SANITÆRAKRYL
Bade-/massasjekar fra Interform er produsert i gjennomfarget sanitærakryl og deretter forsterket med flere lag glassfiberarmert polyester. Dette gir et badekar som er solid, men også lett. I tillegg holder det bedre på varmen enn badekar i stål/emalje. Akryl er et porefritt og glatt materiale, den blanke, harde overflaten gjør badekaret hygienisk og meget lett å gjøre rent. Det blir ikke misfarget av såperester, kalk eller sollys. Et badekar i sanitærakryl er samtidig svært motstandsdyktig mot riper. Alle akryl modeller er svært stabile og stødige da de leveres med en kraftig ramme i aluminium tilpasset hver enkelt modell. Justerbare ben, avløp og evt. overløp er standard. Alle dyser leveres i forkrommet abs.

DIMENSJONER:
160 x 75 cm.

H: 60 cm.

D: 44 cm

Vekt: 45 kg

Kapasitet: 220l

Vedlikehold:

-Ved rengjøring kan du bruke en svamp eller myk klut med rengjøringsmiddel.
-Ikke bruk vaskemidler som inneholder skuremiddel, alkohol, løsemidler eller syreholdig
væske da dette skader karet.
-Ved behov kan du bruke Spacare cleansing cream og beauty polish.

 

Badekararmatur

FDV-Dokumentasjon

Vekt 45 kg