Innovent servantskap 60cm, med servant

9 180 kr

B60 med Bris porselensservant

Produktnummer: 9060486060 Kategori: Stikkord: , , , , ,

Innovent servantskap 60cm leveres med frontene ferdig montert og inneholder to myktlukkende skuffer med glass i sidene. Prisen inkluderer Bris porselensservant.

Produktmål: 61x 46x 62 cm

Farge: Valnøtt

 

Innovent møbelserie:

Innovent er en stilren og innovativ baderomsserie designet av Øystein Foss. Serien består av servantskap med to romslige skuffer, speilskap med god belysning og lekkert høyskap med hel dør for et ryddig og sømløst uttrykk.
Denne møbelserien har alt. De helt riktige proporsjoner, god plass til oppbevaring og et lekkert tidløst minimalistisk design. Servantskapet får du i breddene 60, 80, 90 og 120 cm. Legg merke til at frontene er inntrukket og den fine balansen det gir at den nederste fronten på servantskapet er noe høyere enn den øverste. Velg mellom utførelsene Lys eik for den lyse og lette nordiske stilen, Hvit for et klassisk og tidløst baderom eller Valnøtt for et eksklusivt uttrykk til baderommet. Tips! For å tilføre baderommet et helhetlig uttrykk velg speilskap og høyskap i samme utførelse.

Servant

Porselensservanten Bris passer perfekt inn i det moderne baderom med sitt stilrene design, og den nette høyde på 18 mm. Leveres med integrert overløp.

Vekt 50 kg