Home Min side handlekurv0 Favoritter

TD Jordslag- og soppfjerner

229 kr

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist

Beskrivelse

Det kan være utfordrende å fjerne jordslag og sopp når en først har fått det på markisen, båtkalesjen, eller muren. Vi har produktet som er tilpasset akkurat dette.

Med TD Jordslag- og Soppfjerner fjernes jordslag og sopp på fargeekte stoffer (markiser og båtkalesjer), mur, betong, naturstein og andre mineralbelegg. TD Jordslag- og Soppfjerner fjerner sorte flekker i silikon- og sementfuger.

Desinfiserende egenskaper

TD Jordslag- og Soppfjerner er et hypoklorittholdig spesialrengjøringsmiddel med et bredt virkningsspekter innenfor rengjøring og desinfisering. Produktet virker desinfiserende.

Før bruk av dette produktet på silikon -og sementfuger innendørs anbefales det imidlertid at overflaten rengjøres, og skylles godt. Her er TD Dusj & Bad et godt alternativ.

Bruk av middelet

Middelet skal brukes konsentrert. Det sprøytes på med en avstand på 15 cm, og virker i 10 minutter. Ved større angrepne steder skal behandling gjentas etter 10 minutter. Deretter skal det vaskes med kaldt vann, og en hard svamp eller skurebørste.

Markiser og båtkalesjer skal fuktes før behandling.

TD Jordslag og Soppleie må ikke brukes på silketrykte dekorfliser. Tekstiler som ikke er fargeekte blekes om det blir behandlet med dette.
Unngå sprøyting på planter, tekstiler, metaller, emalje o.l. Hvis dette skjer, må middelet vaskes av umiddelbart.

TD Jordslag og soppleie må ikke blandes med andre produkter.

 

SDS TD Jordslagogsoppfjerner

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg