Grohe Grohtherm SmartControl komplett sett

22 590 kr

Produktnummer: 4221289 Kategori: Stikkord: , , , , , , ,

Komplett sett til innebygd dusj. Settet inkluderer hodedusj, dusjbatteri og hånddusj i et praktisk og moderne design. I tillegg kommer settet med innebygde deler. Det praktiske dusjbatteriet kommer med innovativ SmartControl-teknologi, med tre brukervennlige knapper.

Slapp av og nyt en perfekt dusjopplevelse med et termostatdusjsett som har alt du trenger for problemfri betjening og mange valgmuligheter. Settet består av en skjult SmartControl-termostat, en Rainshower SmartActive 310 Cube hodedusj (inkludert 400 mm arm og armaturboks) med to strålemønster, en moderne Euphoria Stick Cube hånddusj med holder, samt en Silverflex twist-free dusjslange og GROHE Rapido Smartbox for installasjon. Den innovative SmartControl-teknologien er designet for å være tilpasningsdyktig og samtidig nøyaktig. Den lar deg justere dusjen slik du ønsker. Velg ønsket vannkilde og juster vannmengden ved å trykke og vri på en knapp. Med de tre ventilene får du total fleksibilitet, uansett dusjoppsett. Du kan kontrollere, veksle mellom eller til og med kombinere forskjellige strålemønster og vannkilder. Hodedusjen leveres med to strålemønster som kan brukes hver for seg eller kombineres: Myke GROHE PureRain samt nye GROHE ActiveRain, som er kraftig nok til å skylle ut sjampo eller gi en forfriskende massasje.

Integrert GROHE TurboStat-teknologi forhindrer uønskede temperatursvingninger. GROHE EasyLogic-merking og knapper med tekstur og utskiftbare symboler gjør den enkel å intuitiv å bruke. Dette er en familievennlig løsning. GROHE SafeStop overstyringsknappen lar deg stille inn en maksimumstemperatur på 38 °C for å forhindre skålding. Temperaturbegrenseren GROHE SafeStop Plus, som er tilgjengelig som ekstrautstyr, lar det sette en ekstra grense på 43 °C for ytterligere trygghet. Vannbesparende GROHE EcoJoy-teknologi gjør at du kan bruke mindre vann uten å gå på kompromiss med nytelsen. GROHE QuickFix-systemet gjør at monteringen går som en lek. Den slanke profilen gjør den enkel å holde ren, og den skinnende blanke og slitesterke GROHE StarLight kromfinishen er like fin i mange år. Med en slank og firkantet design som er perfekt for et minimalistisk og strømlinjeformet utseende, passer dette settet perfekt når du ønsker å sette prikken over i-en på baderommet.

Består av:

 • skjult termostat med 3 ventiler
 • Grohtherm SmartControl sett for ferdig installasjon
 • (29 126 000)
 • GROHE Rapido SmartBox 35 600/35 604
 • Rainshower SmartActive 310 Cube hodedusjssett (26 479)
  inkludert hodedusj med 2 sprayalternativer, horisontal
  dusjarm 400 mm og innvendig hodedusj (26 483 000)
 • hånddusj Euphoria Cube Stick (27 698 000)
 • Euphoria Cube veggkuppel med integrert dusjholder (26 370 000)
 • Silverflex dusjslange 1500 mm (28 364)
Vekt 10,7 kg