Home Min side handlekurv0 Favoritter

VikingBad ELI 80 Møbelpakke

10 748 kr

VikingBad ELI 80 Baderomsmøbel, hvit matt
Stilrent baderomsmøbel med minimalistisk og flott design til en konkurransedyktig pris med skrog og fronter i hvit matt.
Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Produktnr: 114274 Kategori:

Beskrivelse

ELI 80 Baderomsmøbel, hvit matt

Stilrent baderomsmøbel med minimalistisk og flott design til en konkurransedyktig pris med skrog og fronter i hvit matt.

Dype skuffer med fingergrep håndtak og solide skinner for enkel betjening og lang holdbarhet. Utsparing i øverste skuff til vannlås og god plass mellom skuff og vegg for plassering av vann og avløp. Vannlås og pop-up ventil følger med.

Servantskapet leveres ferdig montert og klart til å henges på vegg. Medfølgende festebraketter, med gode justeringsmuligheter, eller vange kan benyttes for å feste møbelet på veggen. Hele møbelet er bygget for ekstra fuktmotstand og enkel montering.

EVA 80 Speil m/ LED

Elegant speil med dimbare LED lyskilder, en på hver side av speil flaten. Godt egnet ved behov for ekstra belysning på badet.

Monteres enkelt på vegg med medfølgende festebeslag, og kobles til strøm av godkjent el-installatør. Ekstern dimmer må benyttes for å kunne dimme lyset.

  • IP44 Godkjent
  • 5 mm speilglass
  • Enkel montering
  • Dimbare LED lyslkilder
  • Enkel skifting av LED lyskilder
  • 4000K naturlig hvitt lysrør

 

Inkludert i pakken:

1 Stk x ADA Servant 80 Thin
1 Stk x VikingBad vannlås 32/40mm
1 Stk x Bunnventil pop-up, Krom(T) / Krom
1 Stk x VikingBad Eva 80 Speil m/LED
1 Stk x VikingBad ELI 80 servantskp, hvit

Tilleggsinformasjon

Vekt 57 kg