Provence baderomsmøbel 60 cm med høyskap

34 756 kr

FOSSBAD
Produktnummer: 9100025425 Kategori: Stikkord: , , , , , , , , ,

Pris inkludere; Provence servantskap bredde 60 cm med sort grep, benkeplate og porselensservant Monaco. Milano speil B50 H100. Høyskap bredde 40 cm, høyde 140 cm og dybde 32 cm.

Møbelserie
Fossbad sin nyeste baderomsserie Provence, som er designet av Øystein Foss, er laget for deg som ønsker noe mer ut av badet. Et moderne og eksklusivt baderomsmøbel som badet fortjener, ettersom det har blitt et av våre viktigste oppholdsrom i en travel hverdag. Provence er skuffebasert og vegghengt. Det gir kolleksjonen det lette nordiske uttrykket, samtidig som den har pondusen til den mer tidløse og luksuriøse Provencalske stilen.

Utførelse
Provence kommer i utførelsen Sort eik med fronter i Valnøtt stav, for en lun og eksklusiv stil.

Servant
Servantskapet leveres med Monaco porselensservant som er en formfull, firkantet servant med en slank kant på kun 5 mm. Den er ekstremt lett, og samtidig motstandsdyktig mot riper og skader. Servanten har ikke overløp, eller hull til kranen.

Speil
Lenge har vi lengtet etter å reise og kunne oppsøke det kontinentale, som synet av buede former. Nå trenger du ikke å lengte like mye, for du kan ta det med hjem! Ikke rart mange faller for denne lekre fasongen. Speilet er utstyrt med et behagelig stemningslys, og passer like godt på et moderne bad som i et mer klassiske hjem.

 

Vekt 58 g
Bredde 100 cm
Dybde 45 cm
Høyde 140 cm
Volum 630 dm3
Vekt 58 kg